MainpageTom sideTom sideFrozen SpermTom sideMy dogsTom sideNewsImage galleries


NKK Trondhjem 23.06.07

Fredag etter jobb pakket Mette, Milo, Zahra, Shakki og jeg bilen for å reise til Trondhjem på Nkk utstilling. Klare til avgang kom Hilde og Qi  for å reise i følge med oss nordover.

Etter en stopp og ca 5 timer i bilen ankom vi Sandmoen camping der vi hadde bestilt hytte. Været var bra med 22 grader i lufta og ikke regn. Hytta fikk vi og vi flyttet med en gang inn. Etter inntak av mat og drikke for både hunder og oss, kom den delen av turen som Shakki setter mest pris på, nemlig kosen.

Etter en natt med varierende mengde søvn for Mette og Meg, (mye hunder i senga), var vi klare for utstillingen. Vi vasket hytta og reiste avgårde.

Vi kom i god tid til Leangen, fikk satt opp teltet og plassert oss inni. Zahra og Shakki fulgte nøye med på alt som forgikk på utsiden.

Turen vår nærmet seg og Milo var først ut. Mette var hele tiden klar på å stille selv, men hun hadde ikke så veldig samarbeidsvillig rygg i dag så hun gav båndet til meg i siste øyeblikk. Milo hadde stor konkurranse i dag så vi var litt spente. Han slo til og ble beste hanhund med CACIB. Zahra vant juniorklassen med hp. Shakki vant unghundklassen med ck og ble til slutt 4 beste tispe. Milo ble til slutt BIM.

Milo

Zahra(foto:Susan Clayborough)

Vi reiste hjem, stoppet på turen for å lufte hunder.

Nok en vellykket tur med Mette og gjengen. Takk til Mette som alltid ordner med mat og drikke og alltid har latter og mye humor med seg. Bra resultater fikk vi også denne helgen.

Bawabu Zalira Zahra

© Copyright 2006-2010  INFERNO  All Rights Reserved. #