MainpageTom sideTom sideFrozen SpermTom sideMy dogsTom sideNewsImage galleries


RR-Dagen på Viubråten

Fredag ettermiddag fylte vi opp bilen og campingvogna med hunder og mennesker og reiste av gårde. Jeg skulle kjøre med vogna på slep noe jeg ikke er noe særlig glad for, men Mette og jeg kaklet i vei og vips så var vi framme. Roar kjørte i nærheten omdet skulle skje noe som jeg uttrykte det. vel framme parkerte vi og jeg orket ikke å sette opp forteltet så utstillingsteltet ble løsningen. Litt orginalt, men det funket jo.

Burene ble lastet inn og hundene tok plass. Vi koste oss hele kvelden med god mat og litt vin. Mange av våre venner var allerede kommet og flere ventet vi på dagen etter. Lørdag morgen startet med valper og Qi sine valper plasserte seg som nr 1, 2 og 3 hanhunder, flott gjort. Neste ut var Solo, en staselig kar som virkelig svevde rundt i ringen. Han fikk 1 kval. 1 konk, ck, og ventetiden til beste hanhund var lang. Han plasserte seg som 4 beste hanhund, totalt. Slett ikke dårlig for en ung mann på litt over året. Milo, Zorro og Melvin fikk alle ck og kjempe gode kritikker, vel handlet damer.

Solo

Kvelden gikk med til mye god mat, godt drikke og masse hundeprat. Synnøve og Oona hadde også kommet til oss. Natten skulle vi tilbringe i vogna(4 personer og 5 RR). Litt spente var vi, men alt går når en vil. Slik så det ut da vi skulle prøve å finne oss en ledig seng,

Søndag var det tispene sin tur, og vi måtte stå opp på tur i den trange vogna vår. Shakki, Zahra,Nikita var klare klokka 10. Vi klarte oss bra, Shakki ble nr 1 i junior med ck og Zahra nr 2 med ck. Nikita ble lenger bak denne gangen.

Zahra

Shakki

Nikita

Qi stilte i champion og ble nr 3 i sin klasse med ck. Ingen av tispene våre klarte denne gangen å plassere seg i beste tispeklasse. Det siste på dagen var oppdretterklassene, 5 oppdrettere stilte med sine hunder, vi stilte med Solo, Qi, Shakki og Milo. Denne klassen vant vi dette året også med hp som vi og gjorde forrige året. Tusen takk til dere alle som stilte opp. Dette var en koselig helg med mye hundeprat. Tuija fikk være med og survet mer på en dag enn hun noen gang før har gjort. Tusen takk til dere alle som stilte opp, og for mye hyggelig hundeprat.

Tuija smiler og gleder seg til å reise hjem.

© Copyright 2006-2010  INFERNO  All Rights Reserved. #