MainpageTom sideTom sideFrozen SpermTom sideMy dogsTom sideNewsImage galleries


NKK, Bergen

Hilde Qi, Shakki og jeg har akkurat kommet hjem fra en fantastisk tur fra Bergen. Vi reiste fredag morgen i strålende vær. Jeg var litt bekymret for fjellet, vind og vær, men vi reiste med godt mot, mye kaffe og mat i bilen. Shakki og Qi koste seg i buret og turen startet. Mil etter mil kjørte vi med flere stopp for lufting av hunder og oss. Skravla gikk og vi koste oss. Halvveis stoppet vi på fjellet og lot hundene leke i snøen og de storkoste seg.

Like etter start igjen nådde Hanne og Gry oss igjen og vi stoppet og pratet litt. Jo nærmere Bergen vi kom jo flottere var naturen rundt oss. Vi snakket lite om utstillingen, begge hadde vi håp om å gjøre det bra. Vi ankom Hotellet etter 8 og en halv time i bilen. Fikk oss et rom som var bestilt. Koselig hotell som kan anbefales. Det ble tidlig kveld den kvelden.

Lørdagen kom og vi stod tidlig opp og nervene begynte å føles på. Etter at alt var ordnet og vi satte oss i bilen, syntes Hilde det var altfor varmt og jeg ertet henne med at hun var nervøs. Vi kom til hallen og fikk stablet oss inn og hundene la seg ved siden av hverandre og koste seg. Det var 20 hunder påmeldt, spennende dommer som ikke kjente de norske hundene og utstillerne, og jeg håpet selvfølgelig på certet men trodde det var vanskelig med så mange tisper og Shakki er jo bare et år. Hanhundene ferdig, Shakki sin tur. Aleksander pusset over henne med skinnet sitt og vi var klare. Inn til dommeren og sjekke tenner, løpe en runde og så var det kritikken, jeg hørte første setning og tenkte, dette må da bli ck. Ja det ble det og vi måtte vente på alle de andre tispene, en etter en fikk de blå, rød og ikke mer og noen med ck. Qi vant Championklassen og så var det beste tispe. En runde med løp,alene løp, en runde til og så begynte han og plassere. Qi nr 1 (grattis Qi, det var velfortjent), Shakki nr 2 med cert og jeg kjente meg glad innvendig. Qi ble bim og vi reiste hjem den samme lange turen og med det samme flotte været i dag og. Skravla gikk enda bedre nå og vi reiste hjem med en god følelse. Stopp med bilder ble det også nå.

Etter nok en tur på 8 timer kom vi slitne til Ilseng, og Hilde og Qi reiste enda 3 timer hjem. En flott tur med mange gode minner. Takk Hilde for en koselig og vellykket tur

© Copyright 2006-2010  INFERNO  All Rights Reserved. #